Mobilna aplikacija

Dobrodošel, obiskovalec! [ Registriraj se | Prijavi seRSS     

Vpis ponudnika
 

 

Premoženjsko svetovanje, Pavlič in Partner d.o.o.

  • Naziv podjetja: Pavlič in Partner d.o.o.
  • Ulica: Masljeva ulica 8
  • Naselje: Domžale
  • Poštna št.: 1230
  • Regija: Osrednjeslovenska
  • Država: Slovenia
  • Mobilni telefon: 031 355 138
  • E-naslov: barbara.s.pavlic@gmail.com
  • Objavljen: 16 decembra 2014 17:41
  • Poteče: Vpis je potekel.

Opis

Sem Barbara Silva Pavlič – premoženjska svetovalka, iz Domžal.

Praktične delovne izkušnje iz premoženjskega svetovanja imam že več kot 15 let in sicer od januarja 1997.

Leta 2003, to delo ni bilo združljivo z drugimi dejavnostmi, zato sem ustanovila novo podjetje Pavlič in partner d.n.o, katerega sem leta 2009 preoblikovala v d.o.o.

Predanost k temu delu me veže svečana prisega,ki sem jo podpisala s poslovnim partnerjem Concorde PS d.o.o., o etičnem svetovanju ljudem pri uresničevanju njihovih ciljev. Po najboljših zakonskih možnostih in etičnih načelih, skušam svetovati posameznikom, podjetnikom, podjetjem-njihovim lastnikom, direktorjem, zaposlenim, tako, kot bi sama želela biti svetovana.

Leta 2003 sem bila sprejeta v Klub uspešnih managerjev, pri Concorde PS, d.o.o..

Mesečno obiskujem izobraževanja na strokovnih seminarjih, seminarjih osebnostnega razvoja, komunikacijskih sposobnostih in pridobivanju aktualnih finančnih informacij, sprememb v Sloveniji in po svetu.

Opravila sem vse z zakonom predpisane preizkuse znanja za opravljanje tega dela. Med prvimi možnimi, sem pridobila licenco za opravljanje poslov zavarovalnega zastopnika pri Zavarovalnem združenju Slovenije ( 9.12.2002), ter pridobila dovoljenje pri Agenciji za zavarovalni nadzor, za opravljanje poslov zavarovalnega zastopanja v svojem imenu (13.6.2003)

Opravljen imam tudi preizkus znanja-licenco, s področja trženja investicijskih skladov, vzajemnih skladov, pri Združenju družb za upravljanje (28.10.2004).

Vpisala sem se na začetno predizobraževanje na Gea Callege v Ljubljani, za poklic premoženjskega svetovalca.

Sem tudi strokovno usposobljena svetovalka za svetovanje, ko se odločate za nakup plemenitih kovin, zlata, srebra. Imam veljavno pogodbo za trgovsko zastopanje s poslovnim partnerjem podjetjem Elementu d.o.o. in Elementum-Ag d.o.o. , poslovno sodelujem z njimi že od oktobra 2006, od njihovega začetka.

Pogodbe o poslovnem sodelovanju imam s priznanimi poslovnimi partnerji, z večino od navedenih že 15 let, uspešno, produktivno sodelujem ( Concorde PS d.o.o., KD Življenje, KD Skladi, Merkur zavarovalnica, Inventum d.o.o., Primula d.o.o. ).

Premoženjsko svetovanje

Premoženjsko svetovanje je zaupen pogovor s strokovnjakom, ki upošteva vse vaše želje in cilje, ki so vezani na vaše pomembne premoženjske in finančne odločitve. Svetuje vam, kako si zagotoviti finančno varnost in s tem lepšo sedanjost in prihodnost.

Svetovanje je brezplačno in neobvezujoče.

ID vpisa: 554507c1006e0d3c
f

Za povpraševanje o tem vpisu izpolni obrazec spodaj in ga pošlji ponudniku.

Novice