Mobilna aplikacija

Dobrodošel, obiskovalec! [ Registriraj se | Prijavi seRSS     

Vpis ponudnika
 

 

KLIMATIZACIJA ŠPORAR, Šporar Mitja s.p.

Opis

Podjetje Šporar Mitja s.p. je bilo ustanovljeno leta 2003.
Že od samega začetka smo zasledovali cilj izboljšati bivanjski prostor in ga narediti človeku bolj prijaznega.
Menimo, da smo v teh letih pridobili dovolj izkušenj, da vam lahko ponudimo kvalitetne storitve, ki vam bodo olajšale življenje v sodobnem svetu.

Nudimo vam:
– meritve,
– montažo hladilnih naprav,
– montažo klimatskih naprav,
– izvedbo elektroinštalacij jakega in šibkega toka na vseh objektih: novogradnje, adaptacije, obnovljeni že obstoječi objekti, delovni prostori, poslovni prostori, skladišča in proizvodni objekti,
– izvedbo elektroinštalacij klime: izvedbe vseh napeljav elektroinštalacij klime in hladilnih naprav,
– servis vseh montiranih hladilnih in klimatskih naprav (tudi tistih, ki jih ni montiralo podjetje Mitja Šporar s.p).

Podjetje Mitja Šporar s.p. ponuja široko ponudbo klimatskih naprav dveh vodilnih proizvajalcev. Naše izkušnje so namreč pokazale, da je za najboljše hlajenje prostorov potrebno pravilno izbrati moč in velikost klimatskih naprav. Zato si naši strokovni sodelavci prostor namestitve klimatske naprave najprej ogledajo in stranki svetujejo pri pravilni izbiri. Ko se skupaj s stranko odločimo za pravilno lego, naši monterji namestijo klimatsko napravo ter uredijo vso potrebno električno inštalacijo.

Poleg klimatskih naprav podjetje Mitja Šporar s.p. ponuja tudi montiranje večjih hladilnih naprav, ki so primerni za hladilnice trgovin, skladišč, mesnic… Za naše hladilne naprave jamčimo veliko kakovost, saj vemo kako pomembno je vzdrževanje konstantne temperature, posebej pri ohlajenih in zamrznjenih jedeh.
Tako za klimatske naprave kot za hladilne naprave ponujamo tudi njihovo vzdrževanje, kar zagotavlja njihovo odlično delovanje.
Naše podjetje svojim strankam ponuja tudi izvedbo elektroinštalacij na vseh objektih. Na novogradnjah uredimo celotno električno napeljavo, na že obstoječih objektih pa saniramo zastarelo ali nevarno električno napeljavo. Posebno pozornost namenjamo napeljavi delovnih prostorov, skladišč in proizvodnih objektov, kjer urejamo elektroinštalacije jakega in šibkega toka.

ID vpisa: 165177a3de558c6
f

Za povpraševanje o tem vpisu izpolni obrazec spodaj in ga pošlji ponudniku.

Novice