Mobilna aplikacija

Dobrodošel, obiskovalec! [ Registriraj se | Prijavi seRSS     

Vpis ponudnika
 

 

Arfidas d.o.o., Agencija računovodskih, finančnih in davčnih storitev

Opis

Pogoj za uspešno poslovanje podjetja je urejeno računovodstvo, ki vam ga zagotavlja le izkušen računovodja oz. kvaliteten računovodski servis. Dober računovodja je vaš najboljši finančni svetovalec, saj vaše poslovanje, poleg vas, najbolje pozna. Ima poglobljeno znanje
iz področja računovodstva, financ in davkov in lahko vašemu
podjetju prihrani veliko finančnih sredstev.
Je tudi vaš računovodja oz. računovodski servis tak?

Računovodstvo ARFIDAS – računovodski servis za vsakogar!
– agencija računovodskih, finančnih in davčnih storitev je sodoben RAČUNOVODSKI SERVIS narejen po meri svojih strank.

Odlikujejo nas profesionalnost, natančnost, strokovnost in individualen pristop, s čimer upravičujemo zaupanje mnogih podjetij, zasebnikov, društev ter zavodov najrazličnejših dejavnosti.

Naše glavno vodilo je zavedanje, da potrebuje sodobno podjetje, ki želi konkurirati na trgu, za sprejemanje učinkovitih poslovnih odločitev ustrezno in profesionalno računovodstvo in računovodsko podporo.

Računovodstvo Arfidas –
več kot le knjiženje poslovnih dogodkov
Zato računovodstvo, ki ga opravljamo za naše pogodbene stranke, ni zgolj knjiženje poslovnih dogodkov, ampak storitev, ki skozi SVETOVANJE omogoča optimalno vodenje podjetja.

Ponudba za vodenje računovodstva
Naša ponudba je pri vsaki pogodbeni stranki sestavljena individualno, glede na njene specifične potrebe, tako kot je za nas specifična vsaka pogodbena stranka posebej.

O tem se lahko sami prepričate z zahtevo po brezplačni INFORMATIVNI PONUDBI za računovodstvo, knjigovodstvo in davčno svetovanje.

ID vpisa: 319509b914bce68e
f

Za povpraševanje o tem vpisu izpolni obrazec spodaj in ga pošlji ponudniku.

Novice