Mobilna aplikacija

Dobrodošel, obiskovalec! [ Registriraj se | Prijavi seRSS     

Vpis ponudnika
 

 

Zobek d.o.o.

 • Naziv podjetja: Zobek d.o.o.
 • Ulica: Metelkova ulica 48
 • Naselje: Maribor
 • Poštna št.: 2000
 • Regija: Outside USA
 • Država: Slovenija
 • Mobilni telefon: 051 266 686
 • Spletni naslov: http://www.nasmehni.se
 • E-naslov: info@nasmehni.se
 • Objavljen: 16 decembra 2014 17:41
 • Poteče: Vpis je potekel.

Opis

Smo družinsko zobozdravstveno podjetje, v katerem se že vrsto let trudimo za vaš nasmeh in dobro počutje. Zagotavljamo storitve na najvišjem strokovnem nivoju z uporabo najsodobnejših materialov in tehnologij. Imamo moderno opremljene prostore, ergonomsko opremo in tehnologijo, ki omogoča pacientom prijazne storitve. Vemo, da je vsaka stranka specifična in edinstvena, zato se vselej trudimo, da je naš pristop individualen. S strokovno izobrazbo, izkušnjami ter s stalnim izobraževanjem in spremljanjem razvoja stomatologije, kjer imata ključno vlogo tako estetika kot ustrezna funkcija, ustvarjamo vaše čudovite in unikatne nasmehe. Da bo za vas vedno veljalo, brez zadrege: NASMEHNI SE!

Koncesija – storitve po javnem programu

Naš dentalni center ima sklenjeno pogodbo z Zavodom za zdravstveno zavarovanje in z zavarovalnicami dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Tako vam je ob vpisu pri nas omogočena izdelava določenih storitev iz standardnih materialov v vrednosti, ki jo krije zavarovalnica oz. v obsegu Pravil OZZ. Vse storitve iz nadstandardnih materialov, ki se pojavljajo tako v konzervativnem, kot tudi v protetičnem zdravljenju, pa morate na vašo željo doplačati sami. Zaradi velikega števila opredeljenih pacientov imamo v okviru koncesije precej dolge čakalne dobe za protetične storitve (do tri leta).

Samoplačniške storitve

Samoplačniške storitve omogočajo uporabo najnovejših in najboljših materialov ter zobozdravstvene storitve z najsodobnejšimi tehnologijami. Samoplačniško vas lahko naročimo kadarkoli oz. po dogovoru. Zaradi možne zasedenosti terminov vas prosimo, da se pred obiskom naročite telefonsko ali preko elektronske pošte. Čakalne dobe so v primeru samoplačniške obravnave minimalne.

Storitve:

Prvi pregled in svetovanje

Ob prvem pregledu bomo pregledali stanje vaše celotne ustne votline, skupaj bomo izpolnili vprašalnik o zdravju, izdelali časovni plan ter finančno konstrukcijo.

Ustna higiena

Za vzdrževanje zdrave dlesni je najpomembnejša ustna higiena, ki vključuje uporabo zobne ščetke, zobne nitke, interdentalnih (medzobnih) ščetk ter tekočin za izpiranje ust.

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija se ukvarja z lepotno preobrazbo izgleda vašega zobovja oz. ustne votline.

Beljenje zob

Naravna barva zob žal ni vedno tako bela, kot bi si želeli. Nasmeh je pomemben, pri njem pa imajo lepi, beli in zdravi zobje še posebno vlogo in dajejo edinstven vtis.

Dentalni nakit

Želite vaš že tako čudovit nasmeh narediti še bolj izstopajoč?

Lokalna anestezija

Glede na vaše zdravstveno stanje bomo izbrali za vas primeren anestetik in vam tako omogočili brezbolečinsko zdravljenje.

Diagnostika in zdravljenje kariesa

S stalnim izpopolnjevanjem in izobraževanjem sledimo novostim pri načinih zdravljenja kariesa, novih materialih za zalivke in tehnikah plombiranja.

Endodontija – zdravljenje zob

Koreninsko zdravljenje je večinoma potrebno zaradi preobsežnih karioznih defektov, globokih plomb, poškodbe zoba ali pa zaradi načrtovanega protetičnega zdravljenja.

Parodontologija

Pred vsakim protetičnim zdravljenjem moramo zobozdravniki izvršiti ustrezno predpripravo obzobnih tkiv (čiščenje mehkih in trdih zobnih oblog, luščenje in glajenje korenin), kar je pogoj za uspeh protetičnega zdravljenja.

Oralna kirurgija

V Dentalnem centru Zobek opravljamo vse kirurške posege v lokalni anesteziji in ti so popolnoma neboleči.

Implantologija

Moderne stomatologije, ki pacientu omogoča popolno funkcionalno in estetsko rehabilitacijo, si danes ne moremo več predstavljati brez implantologije oz. implantoprotetike.

Fiksna protetika

Zob, ki potrebuje protetično oskrbo, lahko rekonstruiramo na več načinov. Izdelamo vam lahko različne vrste zobnih prevlek in mostičkov, porcelanske fasete, inlaye in onlaye. zobne prevleke, porcelanske luske ali fasete, veneers, inlay, onlay, kovinsko porcelanske prevleke, brezkovinske polnoporcelanske prevleke, LAVA keramika, prevleke in zobni mostički iz cirkonija, začasni protetični nadomestek, korekcija zob, zamenjava ama

Snemna protetika

Kadar status vaših zob več ne dopušča izdelave fiksno protetičnih nadomestkov in se ne odločite za implantate, lahko manjkajoče zobe nadomestimo z delno ali totalno protezo.

Otroško zobozdravstvo

K nam lahko seveda pripeljete tudi vaše otroke. Otroško zobozdravstvo zahteva poseben psihološki pristop, ki mora biti prilagojen potrebam malega pacienta.

Sistem obveščanja

V Dentalnem centru Zobek smo sami prevzeli skrb za oralno higieno naših pacientov.

ID vpisa: 5325322e269e786c

                                                                                                                     

905 total views, 1 today

  

f

Za povpraševanje o tem vpisu izpolni obrazec spodaj in ga pošlji ponudniku.

Novice