Mobilna aplikacija

Dobrodošel, obiskovalec! [ Registriraj se | Prijavi seRSS     

Vpis ponudnika
 

 

Turistična kmetija Zakrašnik

Opis

Turistična kmetija Zakrašnik vas s pogledi na slikovite gore, doline, soteske in ravnine vabijo iz mestnega vrveža v mirno preživljanje dopustov in prostega časa.
Ko boste na sprehodih po urejenih planinskih poteh uživali ob pogledin na Selško dolino, preko Gorenjske do Julijskih in Kamniško-Savinjskih Alp, boste občutili kako mirno in spokojno lahko narava deluje na vaše počutje.

Bolj romantični boste tu našli svoje trenutke ob enkratnih sončnih vzhodih in zahodih, športniki pa boste imeli možnosti za razne športne dejavnosti. Vsi ki prisegate na naravno hrano in zelišča boste tu našli terene za nabiranje borovnic, malin, gob, kostanja in vseh drugih sadežev in zelišč, ki jih skrivajo okoliški gozdovi in travniki.

Na bližnji kmetiji boste lahko sodelovali pri košenju trave in zavonjali kako lepo diši sveže seno.
Svež in čist zrak bo na nadmorski višini 700 m, tako visoko nad morjem so namreč Zakrašnikovi apartmaji, vaše telo napolnil z novo energijo in vam dal novih delovnih moči. Pri Zakrašnikovih na Lenartu nad Lušo boste začutili gostoljubnost, domačnost in prijaznost.

Bivali boste v novih, prijetnih in mirnih apartmajih, zgrajenih posebej za turistično dejavnost, ki so lepo in sodobno opremljeni. Če boste želeli vas bodo oskrbeli z naravno pridelano hrano na njihovi kmetiji.
Na mirnem oddihu pri Zakrašnikovih nikoli ne bo dolgčas in verjemite, lepo preživet čas pri njih vam bo kar prehitro minil in radi ter z razlogi se boste vračali k njim.

Apartmaji

Apartma za dve osebi je manjši apartma z dvema ležiščema in manjšo kuhinjo, kopalnico s tušem in WC-jem ter balkonom. Ima tudi dve dodatni ležišči. (Apartma za dve ali štiri osebe – družino).

Apartma za tri osebe ima spalni prostor z dvojnim ležiščem, dnevni prostor z enim ležiščem in manjšo kuhinjo, kopalnico s tušem in WC-jem ter balkon (apartma za tri osebe).

Apartma za štiri osebe ima ločeno dvoposteljno sobo, dnevni prostor z dvema ležiščema in manjšo kuhinjo, kopalnico s tušem in WC-jem ter balkon (apartma za štiri osebe)

ID vpisa: 575146fd67c99f7
f

Za povpraševanje o tem vpisu izpolni obrazec spodaj in ga pošlji ponudniku.

Novice