Mobilna aplikacija

Dobrodošel, obiskovalec! [ Registriraj se | Prijavi seRSS     

Vpis ponudnika
 

 

Steklarstvo BROLIH, Brolih Robert s.p.

 • Naziv podjetja: Steklarstvo Brolih Robert s.p.
 • Ulica: Pot čez gmajno 21
 • Naselje: Ljubljana
 • Poštna št.: 1000
 • Regija: Osrednjeslovenska
 • Država: Slovenia
 • Mobilni telefon: 041 635 030
 • Telefon: 01 256 76 08
 • Spletni naslov: http://www.steklarstvo.brolih.com
 • E-naslov: steklarstvo.brolih@siol.net
 • Objavljen: 16 decembra 2014 17:41
 • Poteče: Vpis je potekel.

Opis

Naše korenine Steklarstva Brolih segajo v leto 1978, ko je naš oče v majhni delavnici na Vrhovcih začel z dejavnostjo zasteklitve objektov na terenu. Leta 1983 smo se preselili v Kozarje. Na novi lokaciji smo zgradili sodobno delavnico ter jo opremili s sodobnimi stroji za obdelavo in izdelavo stekla. Leta 1986 sem jaz Robert Brolih prevzel obrt, oče Franc pa je istočasno odprl obratovalnico steklarstva in uokvirjanja slik na Gornjem trgu v Ljubljani, ki jo je uspešno vodil vse do upokojitve. Delavnico v Kozarjah smo Brolihovi še urejali, širili in posodabljali. Na preko 200 m2 proizvodnih površin smo v preteklih treh letih posodobili praktično vse obdelovalne stroje in nabavili posebne regale za skladiščenje stekla. Naša zadnja pridobitev je peskalna komora, ki služi za izdelavo posebnih vzorcev ali za druge vizualne spremembe na izdelkih iz stekla. Kot poudarja naš oče Franc smo bili ena prvih steklarskih delavnic, kjer smo začeli sami izdelovati izolacijsko steklo termopan.

V obratovalnici zaposlena dva delavca. Redno obiskujejo sejme v tujini, saj le tako lahko sledijo sodobnim trendom in novitetam ter novim oblikovalskim prijemom. Radi bi število zaposlenih še povečali, če bi le bile davčne obremenitve na zaposlene manjše. Prepričani smo, da moramo poznati čim več novitet, da lahko svojim strankam ponudimo tudi najnovejše izdelke, ki jih je mogoče dobiti na trgu.

Obljubljamo da: »poslujemo pošteno, držimo se dogovorjenih rokov; izdelki so cenovno korektni in kvalitetni!« Imamo veliko dela s strankami, smo komunikativni in inovativni.

Storitve

Proizvodni program našega steklarstva zajema stavbno zasteklitev kot so okna, predelne stene, vrata z ornamenti, fuzijsko steklo ter vitraže. Že od vsega začetka obratovanja našega Steklarstva Brolih nudimo svojim strankam tudi posebne zasteklitve balkonov. Sem spada tudi izdelava in montaža vseh vrst ogledal. Izdelujemo tudi posebne predelne stene iz jedkanega stekla. Tovrstno steklo ima poseben umetniški izgled, zato je trenutno povpraševanje po njem precejšnje. Med proizvodni program sodi tudi izdelava izolacijskega stekla za različne namene, ki se ga najpogosteje uporablja za zasteklitev oken in vrat. Posebno področje je izdelava ogledal vseh vrst in oblik.

Povsod tam, kjer je potrebno zagotoviti tudi varnost, izdelujemo kaljeno steklo. Kot zahtevajo predpisi, morajo biti na določenih mestih in pomembnejših objektih uporabljena varnostna stekla. Varnostna stekla pa se uporabljajo tudi na izpostavljenih mestih poslovnih prostorov. Izdelujemo dve vrsti varnostnega stekla, lepljeno in kaljeno, ki imata glede na njune različne fizikalne lastnosti različno namembnost.

Pri izdelavi izdelkov namenjamo poseben poudarek brušenju robov stekla, ki ga izvajajamo s posebnim strojem. Strojno brušenje fazet našim izdelkom daje novo estetsko dimenzijo, hkrati pa je postalo cenovno bolj dostopno na trgu. Za bolj zahtevne oblike imamo tudi polavtomatski stroj za brušenje, s katerim izdelujemo stekla z robovi neravnih oblik. S pomočjo znanja, izkušenj in strojev lahko dandanes ponudimo najkvalitetnejše izdelke po željah naročnika.

ID vpisa: 9250acc9d77d66a
f

Za povpraševanje o tem vpisu izpolni obrazec spodaj in ga pošlji ponudniku.

Novice