Mobilna aplikacija

Dobrodošel, obiskovalec! [ Registriraj se | Prijavi seRSS     

Vpis ponudnika
 

 

Slaščičarska delavnica in prodajalna Sladkač

 • Naziv podjetja: Svif d.o.o.
 • Ulica: Dunajska cesta 184
 • Naselje: Ljubljana
 • Poštna št.: 1000
 • Regija: Osrednjeslovenska
 • Država: Slovenia
 • Telefon: 01 569 12 85
 • Spletni naslov: http://www.sladkac.si
 • E-naslov: info@sladkac.si
 • Objavljen: 16 decembra 2014 17:41
 • Poteče: Vpis je potekel.

Opis

V manufakturi sladic Sladkač izdelujemo sladice, ki vas popeljejo v svet prvovrstnih izbranih okusov in inovativnih ter kreativnih oblik tort.

Uporaba skrbno izbranih in pristnih surovin je naša značilnost, ki je hkrati tudi osnova naših visoko kvalitetnih in priznanih izdelkov.

Naše osnove v umetnosti in oblikovanju v povezavi z ljubeznijo do sladic je zagotovilo, da smo eni izmed vodilnih oblikovalcev na tem področju.

Vse torte so unikatne in izdelane s skrajno pozornostjo za podrobnosti in detajle. Oblikovane in okrašene so ročno kar jim daje poseben čar in domačnost. Zapolnile bodo nepozabne trenutke in se utrle kot osrednja pozornosti na vašem praznovanju.

Posebno pozornost namenjamo ljudem, ki zaradi bolezni ali posebnih prehranskih potreb ne morejo ali ne uživajo glutena, sladkorja ali hrane živalskega izvora. Za njih pripravimo ustrezne sladice, v katerih ne uporabimo surovin, ki so v procesu industrijske predelave osiromašene. Namesto tega uporabimo naravne surovine, bogate z vlakninami, pri čemer še vedno ohranjamo vso pristnost okusov, kar je naša prednostna naloga.

Ob obisku naše prodajalne lahko izkusite vso skrivnost pravih sladic v prijetnem ambientu.Torej, če iščete stilsko darilo ali preprosto samo sladko ugodje, da zadovoljite sebe ali vaše najdražje, vam je pri izbiri in nasvetu na voljo ustrežljivo in strokovno usposobljeno osebje.

Ponudba…

Otroške torte
Pričarajte nepozaben nasmeh na lica otroka, ko pred seboj zagleda torto s podobo svojega priljubljenega junaka iz pravljice, risanke ali v podobi igrače na katero je tako zelo navezan.
Potrudili se bomo in uresničili željo v obliki torte. Edina meja je vaša domišljija…
Za idejo ali navdih vam v galeriji ponujamo samo nekaj naših izbranih izdelkov. Za celotni izbor vas vabimo, da nas obiščete v naši manufakturi.

Zaradi ročne izdelave vaših želenih okraskov in dekoracije, naročila za torte sprejemamo najkasneje en teden pred željenim datumom…

Poročne torte
Vse naše torte so unikatni izdelki, ki se stilsko, barvno ali tematsko dopolnjujejo s celotno poročno zgodbo. Lahko so prefinjene, elegantne ali povsem preproste in še vedno v sklopu celostne podobe.

Med oblikami prevladujejo štirioglate torte, tradicionalne okrogle ali nekoliko drugačne kot na primer stožčasta ali v obliki piramide. Ena izvirnejših oblik so mini tortice, ki so lahko različnih okusov in barvnih kombinacij. Vsak gost pravilomipa dobi svojo tortico in iz tega lahko nastane prav prijeten dogodek, ki si ga delijo z mladoporočencema.

Za idejo ali navdih vam v galeriji ponujamo nekaj naših izbranih izdelkov. Za celotni izbor vas vabimo, da nas obiščete v naši manufakturi.

Pri izbiri okusov predlagamo, da se izberejo takšni, ki bodo v največji meri ustrezali večini gostov, oziroma da se okusi prilagodijo na izbrani jedilnik.
Za tiste bolj drzne pa okusi, ki so nekoliko drugačni pa vendar pričarajo pravi gurmanski užitek.

Ne pozabite, da ima morda kakšen od vaših gostov posebne prehranske potrebe ali navade. Za tovrstne primere predlagamo, da se jim ponudi torta iz našega varovalnega programa.

Rojstnodnevne torte
Morda kot drobna pozornost ob obletnicah in različnih praznovanjih ali pa samo majhna razvada. Torte predstavljajo različne motive, katere lahko izberete iz naših galerij, ali pa motiv skupaj oblikujemo po vaših predlogih. Pustite domišljiji prosto pot…

Namenjene so različnim priložnostim in dogodkom, ki se jih boste še dolgo spominjali.
Za idejo ali navdih vam v galeriji ponujamo nekaj naših izbranih izdelkov. Za celotni izbor vas vabimo, da nas obiščete v naši manufakturi.

Zaradi ročne izdelave vaših želenih okraskov in dekoracije, naročila za torte sprejemamo najkasneje en teden pred željenim datumom.

Torte za posebne priložnosti
Namenjene so praznovanju različnih svetih zakramentov.
Naše izkušnje skupaj z visoko stopnjo izvirnosti nam omogoča, da ustvarimo praznično torto, ki bo na vaše goste naredila izjemen vtis in bo praznik za vašega otroka nepozaben.
Vse podrobnosti v smislu dekoracije in oblike torte je mogoče prilagoditi vašim željam morda vključiti tudi kakšen del osebne note, skratka omejeni smo le z vašo domišljijo.
Za idejo ali navdih vam v galeriji ponujamo nekaj naših izbranih izdelkov. Za celotni izbor vas vabimo, da nas obiščete v naši manufakturi.

Zaradi ročne izdelave vaših želenih okraskov in dekoracije, naročila za torte sprejemamo najkasneje en teden pred željenim datumom.

Minjoni in pecivo
Primerni so za različne priložnosti, pogostitve ali le drobni gurmanski užitek. Odlično se dopolnjujejo ob izbrani pijači ali kot povsem samostojen prigrizek. Na voljo je blizu dvajset vrst različnih okusov in oblik.
Minjone in darilni program se pripravi po naročilu, kar zagotavlja svežino in kvaliteto naših izdelkov.

ID vpisa: 381503b596a365d8
f

Za povpraševanje o tem vpisu izpolni obrazec spodaj in ga pošlji ponudniku.

Novice