Mobilna aplikacija

Dobrodošel, obiskovalec! [ Registriraj se | Prijavi seRSS     

Vpis ponudnika
 

 

Penzion Vila Bistrica

 • Naziv podjetja: Milovan Vokić s.p.
 • Ulica: Mencingerjeva ulica 24
 • Naselje: Bohinjska Bistrica
 • Poštna št.: 4264
 • Regija: Outside USA
 • Država: Slovenija
 • Mobilni telefon: 070 713 792
 • Telefon: 08 383 08 52
 • Spletni naslov: http://www.penzion-vilabistrica.si
 • E-naslov: info@penzion-vilabistrica.si
 • Objavljen: 16 decembra 2014 17:41
 • Poteče: Vpis je potekel.

Opis

Vrednost in lepota narave na izjemnem naravnem alpskem okolju, kjer sta poudarjena trajnostni značaj in zavedanje lepot narave in tradicije. Pomembne vrednote so stik z lokalnim okoljem, sprostitev, gibanje in dinamika – torej skrb za kakovost življenja, odprtost pogleda v naravo, ki deluje pomirjujoče in sproščujoče.

Ljubitelji narave boste tukaj našli pravi prostor zase, saj se vam ponuja kot primerno izhodišče za številne izlete in športne aktivnosti. Lahko si privoščite sproščujoči sprehod po bližnji okolici , nedaleč stran prisluhnete mirnemu šumenju reke ali potoka , svoj pogled umirite na okoliških s soncem obsijanih hribih.

Restavracija

Je namenjena hotelskim in zunanjim gostom. Hotelskim in zunanjim gostom nudimo bogat samopostrežni bife (zajtrk z zdravim kotičkom, kosilo, večerja). Dnevnim obiskovalcem pa priporočamo dnevna kosila ali večerje. Kosilo ali večerjo pa si izbirajo ali po a la-carte jedilnem listu ali pripravimo samopostrežni bife ali več menijev na izbiro (odvisno od števila gostov ).

Restavracija sprejme do 50 oseb, namenjena je tudi pogostitvam zaključenih skupin ob dogodkih kot so:
•sprejemi
•tematske večerje
•hladno-topli bifeji
•poslovna kosila ali večerje
•rojstnodnevne zabave
•obletnice
•poroke

Za ljubitelje dobre kapljice smo pripravili pester izbor slovenskih vin. Skladnost vina in hrane vam bo predstavil naš somelje. V prijetnem ambientu lahko pokramljate ob izbranih pijačah, predjedeh, cocktailih in domačih sladicah.

Odprto od 8. do 22 ure.

Z veseljem bomo za vas pripravili pogostitev poslovnih partnerjev, poročno praznovanje ali prijateljski popoldan, kulturne dogodke, degustacije, bankete in predstavitve.

Zamisli za jedilnike zajemamo tudi iz kotliča bogate kulinarične dediščine. Z vami se bomo pogovorili in pripravili praznovanje po vaših željah.

Sobe

V družinskem penzionu Vila Bistrica vas pričakujemo s 30 ležišči v skupno 14 dvoposteljnih sobah. Udobna nastanitev s čudovitim razgledom. Osem sob ima balkon. Vse sobe so opremljene s kopalnico, tuš wc, kabelsko televizijo, brezplačnim WIFI in nekaj sob ima tudi mini bar ter sef. Večina sob ima možnost dodatnega ležišča za otroke ali odraslo osebo. Na voljo imamo tudi otroško posteljico. Primerno za dužine ali individualen dopust, ter manjše skupine.

Brezplačno vam je na voljo parkirišče. Prav tako garaža za motorje in kolesa ter shramba za smuči sta brezplačni.
• Standardna oprema sob
• TV
• Mini bar
• Kopalnica s tuš kabino
• Sef

Seminarji

Poslovni dogodki v Vili Bistrica

Poskrbeli bomo za primeren delovni prostor, nastanitev udeležencev, gostinske storitve in ustregli drugim željam organizatorja. Smo tudi lokacija, ki poleg klasičnih prostorov za srečanja ponuja tudi zanimive spremljevalne storitve kot so tematski in teambuilding programi, pa tudi adrenalinske avanture.

Prijetno sprostitev po napornem delu vam ponujajo sprehajalne poti, primerne tudi za tek in rekreacijo ter za vzdrževanje kondicije. Do Bohinjskega jezera povsem nova kolesarska steza.

Za dobro počutje Vas vabimo v bazene, savne ter možnost masaže v bližnjem vodnem parku ( le 200m ).

Najema dvorane ne zaračunavamo, če skupina biva v penzionu vsaj eno noč.

Nudimo Vam tudi možnost najema multimedijske opreme (z doplačilom)

Naša ponudba je torej naravnana nudenju storitev za potrebe seminarjev, saj smo prepričani, da naše okolje in penzion s svojimi storitvami ponuja idealno izhodišče za pravi spoj znanja v sožitju z naravo in športom.

Znamo poskrbeti , da se boste počutili prijetno, da bo delo potekalo nemoteno in Vam zagotovili vzdušje , ki bo rojevalo nove ideje.

Upamo , da Vas bo naša ponudba vsaj malo zamikala, vsekakor pa to ni vse.

Če imate kakršnakoli vprašanja ali posebne želje Vam bomo z veseljem ustregli.

Pošljite vaše povpraševanje info@penzion-vilabistrica.si in z veseljem bomo pripravili ponudbo po vaših željah.

Poroke

Sanjska poroka v osrčju Juliskih alp. Čarobni trenutki, romantične želje, nežne misli, veliki načrti, sonce v srcu. Bohinj je idealno mesto za pobeg pred vrvežem ter nedvomno odličen izbor, kadar si želite pričarati atmosfero po svojem lastnem okusu, v ekskluzivnem, sproščujočem in umirjenem okolju alpske kotline.

Ob lepem vremenu je civilni obred mogoče izpeljati v Cicconijevem parku zraven Hotela park Bohinj, po želji pa celo na ladjici Bohinj ali Zlatorog , ki plujeta po Bohinjskem jezeru.

Restavracijo za poročno slavje Vam okrasimo s slavnostnimi aranžmaji po vaših željah.

Za cerkveni del poroke je v Bohinjski Bistrici in okolici na razpolago kar nekaj cerkva. Ko boste prišli na ogled lokacije, se lahko posvetujemo o vsem, da bo samo vajin dan neponovljiv in neprimerljiv.

Naša restavracija je zelo primerena za organizacijo poročnega slavja, saj omogoča tako vnaprej organizirane, zabave, kjer si ženin in nevesta obljubita zvestobo v družbi najožjih prijateljev. restavracija sprejme do 50 svatov.

Posebno ugodno ponudbo pripravimo za svate, ki prenočijo v našem penzionu. Slavljencema pa nudimo sobo brezplačno. Izkušeno in prijazno osebje Vam bo ustreglo na poti od prvega do zadnjega koraka. Predlog poročnega protokola Vam v celoti pripravimo skladno z Vašimi predstavami in željami, lahko pa tudi vse skupaj prepustite nam!

Gostje v našm penzionu lahko preživijo zanimive aktivne počitnice v vsakem letnem času, saj imajo odlične pogoje za: pohodništvo, nordijsko hojo, planinarjenje, kolesarjenje, tenis, rafing, kanjoning, kajaking, lov, ribolov, fotolov, alpinizem, plezanje , ledno plezanje, jezdenje, rolanje, odbojko, lokostrelstvo, tek na smučeh, smučanje, dnevno in nočno sankanje in še in še….
Pri nas vam poskrbimo za podrobne informacije, organiziramo vodene ture, prevoze.

Bohinj je tudi eno izmed najbolj znanih muharskih področij v Sloveniji

Naše prednosti in lastnosti.
Kljub temu, da smo ob glavni cesti je spanec še vedno miren, podnevi pa bije utrip skupaj z vrvežem , dogodki in ljudmi.
Vedno dobra kava in rogljiček, popoldanski čaj ali hišni cocktalil vas čaka v vili Bistrica.
Naša restavracija nudi okusno in dnevno svežo hrano z dodanimi gurmanskimi presenečenji.

Toplina, gostoljubje, nasmeh, pomoč in prijazen odnos našega osebja, pa so najpomembnejše vrline!

ID vpisa: 960504739d4c7476
f

Za povpraševanje o tem vpisu izpolni obrazec spodaj in ga pošlji ponudniku.

Novice