Mobilna aplikacija

Dobrodošel, obiskovalec! [ Registriraj se | Prijavi seRSS     

Vpis ponudnika
 

 

Parketarstvo Princ d.o.o.

 • Naziv podjetja: Parketarstvo Princ d.o.o.
 • Ulica: Cesta v Gorice 4B
 • Naselje: Ljubljana
 • Poštna št.: 1000
 • Regija: Osrednjeslovenska
 • Država: Slovenia
 • Mobilni telefon: 041 651 368, 041 535 316
 • Spletni naslov: http://www.parketarstvo-princ.si
 • E-naslov: parketarstvo.princ@siol.net
 • Objavljen: 16 decembra 2014 17:41
 • Poteče: Vpis je potekel.

Opis

Podjetje Parketarstvo Princ ima na tržišču že dolgoletno tradicijo. Na trgu smo prisotni že več kot tri desetletja. Tako imamo veliko znanja o vgradnji in obdelavi parketov, PVC podov, tekstilnih talnih oblogah, stopnic ter zunajih talnih oblogah-teras. Vedno prisluhnemo želji strank in jim tudi strokovno svetujemo za kar smo tudi usposobljeni s strokovnimi izpiti, ki se jih redno udeležujemo v Sloveniji kakor tudi v tujini.

V zadnjem desetletju je podjetje prevzela mlada delovna sila, ki podjetje uspešno krmari, kar je tudi izraz pri zadovoljnih strankah. Podjetje trenuto zaposluje pet delavcev, ki so strokovno usposobljeni za polaganje parketa.

Odprli smo prodajni salon na Viču pri Ljubljani, C. v Gorice 4b, 1000 Ljubljana.

Obiščite nas in si oglejte široko ponudbo parketov in ostalih talnih oblog.
Vljudno vabljeni!

Nudimo naslednje storitve:

POLAGANJE PARKETA IN OSTALIH TALNIH OBLOG

Gotovi parket lahko položite na skoraj vsako podlago. Ko obnavljamo stanovanje, imamo dostikrat že lesena tla, na katera želimo položiti nov parket. Če so stara tla še ravna, zadostuje, če enostavno ponovno privijete ali pribijete škripajoče deske. Nato nanesite izolacijo proti prenašanju zvoka in že lahko položite nov parket.

IZDELAVA STOPNIC IZ PARKETA

Izdelava stopnic potekajo vzdolž ene stene (lahko tudi drugje v prostoru) in povezujejo spodnjo in zgornjo bivalno etažo. Običajno je ob zunanji strani stopnic ograja ob notranji pa le ročaj ob zidu. Število stopnic je odvisno od velikosti prostora in višine med spodnjim in zgornjim tlakom. Največkrat je stopnic 14 ali 15 – lahko pa tudi več ali manj. Stopnice so lahko zaprte (čela; zrcala) ali odprte (brez čel oz. zrcal), izdelane iz masivnega lesa pri čemer so največkrat hrastove, bukove manj pogosto iz lesa iglavcev ali iz katere druge vrste lesa. Nosilna konstrukcij stopnic so rame (stranice) v katere so vpete nastopne plošče.

IZDELAVA LESENIH TERAS

Leseni tlaki in lesene obloge na vrtu morajo biti izdelani iz trajnih vrst lesa, kot so tikovina, les ipe, cumaru, masaranduba, cedra in bangkirai, ki dobro prenašajo naše klimatske razmere. Kakovosten les zagotavlja, da bo vaša lesena terasa imela zelo dolgo uporabno dobo.

OBNOVA PARKETA

IZSUŠEVANJE TLAKOV

Sušenje estriha je brez izsuševalcev lahko dolgotrajen in zamuden proces, kar pa je danes pri poplavi hitrih gradenj lahko problem! Proces sušenja tlakov traja cca 90 dni, da dosežemo dovoljeno mejo 2% po CM metodi. Pri talnem gretju je potrebno upoštevati protokol talnega gretja! Z izsuševalci lahko pridemo do zahtevane suhosti estrihov v roku 10-14 dni! Z izsuševalci pa ne dosežemo samo hitrejšega sušenja in s tem možnosti čimprejšnje vselitve, ampak dosežemo tudi zdravju prijazen in prijetno suh ambient.

IZDELAVA EPOKSI TLAKOV

SVETOVANJE IN PRODAJA

V podjetju Parketarstvo Princ vam nudimo celotno storitev:
– svetovanje pri nakupu talne obloge-parketa, teras, tekstila, pvc, laminat …,
– dobava izbrane talne obloge-parketa,
– strokovna vgradnja z visoko kvalitetnimi materiali,
– navodila za vzdrževanje in čiščenje,
– garancija;

 

Sedež podjetja:

Žabnica 49

1357 Notranje Gorice

ID vpisa: 8975118b8bf79839
f

Za povpraševanje o tem vpisu izpolni obrazec spodaj in ga pošlji ponudniku.

Novice