Mobilna aplikacija

Dobrodošel, obiskovalec! [ Registriraj se | Prijavi seRSS     

Vpis ponudnika
 

 

Mizarstvo Kristjan Jaušovec s.p.

Opis

Mizarstvo Jaušovec, Kristjan Jaušovec s.p. je 1. januarja 2008 prevzelo bogato mizarsko tradicijo družinskega podjetja, ki je bilo ustanovljeno leta 1981. Naši izdelki so tako odraz 27 letne tradicije kakovostnih in prepoznavnih izdelkov na trgu.

Ukvarjamo se s proizvodnjo stavbnega pohištva iz MASIVNEGA LESA. Podjetje z 10 zaposlenimi se je predvsem usmerilo v proizvodnjo vhodnih in notranjih vrat iz masivnega lesa, narejenih po naročilu za znanega kupca.

Masivna vrata simbolizirajo strast do lesa, do edinstvenih, vedno drugačnih vzorcev, ki jih narava riše v deblu drevesa. Nudimo vam tudi izdelavo oken, stopnic, nadstrešnic, zimskih vrtov in izdelkov po vaših željah in okusu. S CNC strojem podjetje svoj prodajni asortiment širi še na drugo ploskovno pohištvo (kuhinjska in druga lesena vratna krila, leseni podi in drugo).

Dodatno ponujamo svetovanje glede izbora vrste lesa in dizajna primernega za kupčev dom ter storitev montaže končnih izdelkov. Svoje želje lahko sporočite našim strokovnjakom, ki Vam bodo z veseljem svetovali, da izberete izdelek, ki bo v vaš dom prinesel estetsko popolnost.

ID vpisa: 663530b311d44d03
f

Za povpraševanje o tem vpisu izpolni obrazec spodaj in ga pošlji ponudniku.

Novice