Mobilna aplikacija

Dobrodošel, obiskovalec! [ Registriraj se | Prijavi seRSS     

Vpis ponudnika
 

 

INPUT Poslovne storitve d.o.o. Nazarje

 • Naziv podjetja: Input d.o.o.
 • Ulica: Zadrečka cesta 8
 • Naselje: Nazarje
 • Poštna št.: 3331
 • Regija: Savinjska
 • Država: Slovenia
 • Mobilni telefon: 031 714 428
 • Telefon: 03 839 25 25, F: 839 25 24
 • Spletni naslov: http://www.racunovodstvo-input.si/
 • E-naslov: info@input.si
 • Objavljen: 16 decembra 2014 17:41
 • Poteče: Vpis je potekel.

Opis

Input d.o.o. Nazarje je družinsko podjetje ustanovljeno leta 1990. Smo majhen, a kakovosten in strokoven računovodski servis, ki nudi celovite računovodske storitve in strokovno svetovanje za gospodarske družbe, samostojne podjetnike, društva in zavode.

S kvalitetnim delomo smo si pridobili stranke, s katerimi dobro poslovno sodelujemo. V podjetju je poleg šestih zaposlenih še nekaj zunanjih sodelavcev in skupaj nudimo storitve več kot petdesetim poslovnim subjektom. Z nenehnim dodatnim izobraževanjem, izpopolnjevanjem ter spremljanjem sprememb na vseh področjih računovodstva imamo znanje, da zagotavljamo kakovostne in pravočasne informacije, ki pripomorejo k uspešnosti poslovanja naših komitentov tako z davčnega kot poslovnega vidika.

V podjetju Input nudimo naslednje storitve:

– računovodstvo,
– zastopstvo SAOP,
– oddaja nepremičnine v najem;

Zastopstvo za programsko opremo SAOP

Podjetje INPUT d.o.o. Nazarje sodeluje s podjetjem SAOP že od leta 1991 in smo zastopnik za prodajo njihovih programskih rešitev, hkrati pa tudi izvajamo usposabljanje za njihovo uporabo.

Začetek delovanja podjetja SAOP sega v daljnje leto 1988, ko so med prvimi uspeli izdelati in ponuditi lastno programsko opremo. Danes jim zaupa več kot 2.500 strank v Sloveniji in tujini.

Danes je v podjetju 50 zaposlenih, za razvoj pa skrbi dvajset izkušenih strokovnjakov. Povezujejo se z večjimi in manjšimi slovenskimi programskimi hišami in skupaj snujejo najsodobnejše računalniške rešitve.

Računalniške rešitve SAOP so namenjene zasebnikom, manjšim in srednje velikim podjetjem, pa tudi večjim poslovnim sistemom. Njihova glavna usmeritev je približati se potrebam uporabnikov in jim kar najbolj olajšati poslovanje ter zagotavljati ustrezne poslovne rešitve.

SAOP je vodilno slovensko podjetje na področju razvoja in izdelave celovitih poslovnih računalniških rešitev. Poseben poudarek namenjajo programom, ki se uporabljajo v finančnih, knjigovodskih, trgovskih in proizvodnih dejavnostih. Oblikujejo vsebinsko bogate, učinkovite in uporabnikom prijazne programske rešitve.

Vse programske rešitve so zasnovane modularno, zato jih je moč kupiti posebej ali v obliki integriranega informacijskega sistema. Njihovo delovanje je moč prilagoditi željam in zahtevam uporabnikov.

Vsem kupcem zagotavljajo tehnično podporo za programsko opremo in vzdrževanje, ter sproti prilagajamo programe zakonskim spremembam. Servisna mreža je razpredena po vsej Sloveniji, zato je odzivni čas zelo kratek. Za podporo uporabnikom skrbi 70 zaposlenih.

S pomočjo sodobnih telekomunikacijskih storitev, servisiranjem na daljavo in s poslovnimi enotami v Ljubljani, Kopru, Mariboru in v Celju so se še bolj približali poslovnim partnerjem.

Oddajanje nepremičnin

V središču Nazarij imamo v lasti poslovno stavbo v skupni kvadraturi 600 m2.

V pritličju oddajamo lokale:

– frizerski salon,
– gostinski lokal,
– kebab

Prvo nadstropje zavzemajo pisarne našega računovodskega servisa, eno pa oddajamo naši stranki.

Drugo nadstropje je v tretji gradbeni fazi, torej še prazno in primerno za različne dejavnosti.

ID vpisa: 641512353e179495
f

Za povpraševanje o tem vpisu izpolni obrazec spodaj in ga pošlji ponudniku.

Novice