Mobilna aplikacija

Dobrodošel, obiskovalec! [ Registriraj se | Prijavi seRSS     

Vpis ponudnika
 

 

HSI d.o.o., distribucija in programske rešitve

  • Naziv podjetja: HSI d.o.o.
  • Ulica: Podbreznik 15
  • Naselje: Novo mesto
  • Poštna št.: 8000
  • Regija: Jugovzhodna Slovenija
  • Telefon: +386 7 600 19 60
  • Spletni naslov: http://hsi.si
  • E-naslov: info@hsi.si
  • Objavljen: 5 maja 2017 14:02
  • Poteče: Vpis je potekel.

Opis

Podjetje HSI d.o.o. je prisotno na trgu že več kot 10 let. Dokazana kakovost na trgu nam daje ugled, stranke pa nam zaradi kakovosti naših storitev zaupajo. Smo razvojno usmerjeno podjetje z velikim poudarkom na sodobnih tehnologijah. Verjamemo, da je to prava pot za dolgoročni uspeh.

V podjetju HSI d.o.o. smo zelo ponosni na pridobljena priznanja ter certifikate, ki si jih lahko ogledate na povezavi: http://hsi.si/o-podjetju/priznanja-certifikati/

Naše poslanstvo je, da z nenehnim izobraževanjem in spremljanjem novih tehnologij nudimo naročnikom najboljše rešitve za njihove potrebe, želje in zmožnosti.

Naša vodila so kakovost opreme, ki jo zastopamo in tržimo, kakovostno svetovanje in izvedba. Naše vodilo je zadovoljna stranka.

NAŠA DEJAVNOST

Zastopstvo in distribucija
Že od same ustanovitve smVideonadzorni_sistemo zastopniki za več svetovnih proizvajalcev IP video nadzorne opreme, za katero smatramo, da je v velikem porastu in zahteva veliko različnih znanj. IP video nadzorni sistemi združujejo znanje iz področja varnosti in varovanja, omrežij in varnosti v omrežjih, slike in fotografije in fizike. Skozi vsa leta smo prodajni program dopolnjevali tudi z protivlomnimi sistemi in sistemi za pristopno kontrolo. Nudimo pa tudi celovite rešitve za tehnično varovanje objektov, ki zajemajo tudi proti-požarno zaščito, mehansko zaščito in izvedbo. Za vse sisteme zagotovimo tudi ustrezno dokumentacijo PZI in PID.

HSI programske rešitveAlarmni_sistem_cuvajPoleg zastopstva se intenzivno ukvarjamo z razvojem programskih rešitev za varnostno nadzorne centre, z razvojem rešitev za sistem obveščanja o alarmih ČUVAJ.SI, sistemom za nadzor delovanja IP sistemov ter LPR prepoznavo registrskih tablic.
Za rešitev ČUVAJ.SI smo prejeli srebrno priznanje za inovacijo GZDBK (Gospodarske zbornice dolenjske in Bele krajine)

Strokovno svetovanje
Poleg zastopanja in distribucije varnostne opreme Vam nudimo tudi strokovno svetovanje na področju tehničnega varovanja. Nudimo tudi pomoč in izobraževanje projektantov, za projektiranje in izvedbi kateregakoli sistema iz našega programa.

Kamere_avigilon

Vizija podjetja je postati največje varnostno podjetje, ki bo predvsem razvijalo programske rešitve in integrirane varnostne rešitve v tako imenovani adriatic regiji.

ID vpisa: 540590c69d398025
f

Za povpraševanje o tem vpisu izpolni obrazec spodaj in ga pošlji ponudniku.

Novice