Mobilna aplikacija

Dobrodošel, obiskovalec! [ Registriraj se | Prijavi seRSS     

Vpis ponudnika
 

 

Hotel MALOVEC, Valter Malovec s.p.

Opis

Neposredno ob izhodu iz glavne ceste Ljubljana – Koper se nahaja manjše mestece Divača, ki predstavlja najpomembnejše prometno središče Krasa. S svojo lego, ki je v neposredni bližini Italije in komaj 25 km od morja, odlično prometno infrastrukturo (izhod iz glavne avtocestne povezave ter železnica) je Divača poleg tranzitnim gostom izredno zanimiva tudi, kot izhodišče za spoznavanje kraške pokrajine, ki jo bogatijo številne svetovno znane naravne znamenitosti, kot so: Škocjanske jame, Vilenica, LipicaŠtanjel, …

Družinsko podjetje, ki ga vodi gospodar Valter Malovec ima že dolgoletno tradicijo z nastanitveno in gostinsko dejavnostjo, z julijem 2010 pa je na voljo gostom tudi novozgrajeni Hotel Malovec, ki odraža sodobno arhitekturo slikovitega kraškega okolja pod sinjim mediteranskim nebom in s svojim komfortom ter sledenjem sodobnim kulinaričnim trendom zagotavlja še tako zahtevnim gostom nepozabna doživetja.

Osnovna dejavnost

Osnovna dejavnost Hotela Malovec je nudenje kakovostnih namestitvenih in gostinskih storitev, ki sledijo sodobnim kulinaričnim trendom s poudarkom na individualnem odnosu do gosta.

Zakaj nas obiskati ?

Zaradi svoje lege je hotel Malovec izredno zanimiv za tranzitne goste. Restavracija hotela, ki sledi sodobnim kulinaričnim trendom na osnovi kraško – mediteranske kuhinje pa privablja prave gurmane in daje poseben pečat kulinaričnem turizmu. Kapacitete restavracije so namenjene tudi večjim zaključenim družbam ob raznih srečanjih, obletnicah, predstavitvah in zabavah v okviru katerih bi izpostavili poročni turizem. Sama Kraška pokrajina in njene znamenitosti pa so idealne za izletniški turizem, kratke oddihe in krožne ture, poseben poudarek pa je tudi na kolesarskem turizmu.

Poslanstvo in vizija

Poslanstvo družbe je kakovostno opravljanje hotelskih, gostinskih in drugih dodatnih storitev, ki temeljijo na gostoljubju, vrhunski kvaliteti in individualnem odnosu do gosta.

Vizija razvoja je načrtovana v smeri dodatne ponudbe, sodobnih storitev in sprostitvenih produktov. S tem bomo Hotelu zagotovili konkurenčnost, jasno pozicijo na tržišču in možnosti za nadaljni razvoj turizma v regiji.

Doseči želimo prepoznavnost z vrhunsko kakovostjo in odličnostjo, ki naj bo vodilo k poslovnemu uspehu, zadovoljstvu gostov in zaposlenih.

ID vpisa: 623514c68ba4ce43
f

Za povpraševanje o tem vpisu izpolni obrazec spodaj in ga pošlji ponudniku.

Novice