Mobilna aplikacija

Dobrodošel, obiskovalec! [ Registriraj se | Prijavi seRSS     

Vpis ponudnika
 

 

Boogie parket, Gregor Medvar s.p.

 • Naziv podjetja: Gregor Medvar s.p.
 • Ulica: Aškerčeva ulica 3
 • Naselje: Maribor
 • Poštna št.: 2000
 • Regija: Podravska
 • Država: Slovenia
 • Mobilni telefon: 041 365 959
 • Spletni naslov: http://www.boogie-parket.si
 • E-naslov: info@boogie-parket.si
 • Objavljen: 16 decembra 2014 17:41
 • Poteče: Vpis je potekel.

Opis

Smo mlado podjetje, ki se med drugim ukvarja z inovacijami na področju oblike parketa. Produkt našega podjetja, ki ga na tem mestu tudi predstavljamo, je BOOGIE parket, ki daje tlom svež, razgiban in moderen videz ter omogoča strankam, da si z danimi elementi parketa barvno in oblikovno uredijo tla tudi po lastni izbiri.

Podjetje je razvilo in zaščitilo dve obliki parketa. Modela sta zaščitena pri Uradu RS za intelektualno lastnino pod št. M-200550013 in na področju Evrope in sta edinstven primerek v Evropi.

Podjetje BOOGIE nudi usluge projektiranja, nabave, prodaje do polaganja našega parketa in vseh vrst ostalih parketov, ter drugih talnih oblog (PVC, guma, laminti, tekstil,…)

Parket

klasični, gotovi, Boogie Ocean, Boogie Woodie…

B O O G I E parket sestavljata levi in desni element, ki se pri polaganju kombinirata. Posamezen element je izdelan v dveh različnih debelinah: 7 mm in 18 mm.

Debelejši element (debeline 18 mm) se polaga po principu pero in utor, saj mu to zagotavlja stabilnost in zmanjšuje delovanje lesa ter posledično preprečuje deformacije parketa.

Tanjši elementi (debeline 7 mm) so izdelani brez peresa in utora, zato pri polaganju svetujemo uporabo močnejših dvokomponentnih lepil. Takšen parket je primeren predvsem za prostore s talnim orevanjem.

Parket proizvajamo iz naslednjih vrst lesa: hrast, bukev, češnja, jabor, oreh in drugo.

S kombinacijami različnih vrst lesa dosežemo zanimive kontraste in efekte, kot je razvidno iz vzorčnih slik na desni strani.

Strankam omogočamo, da si po lastni zamisli in okusu izberejo kombinacijo parketa za svoj prostor.

Trdota parketa po Brinellu
Jekleno kroglo premera 10 mm z določeno močjo (odvisno je od gostote in lahko znaša 100, 500 ali 1000 Newtonov) 15 sekund pritiskamo na površino izbranega lesa. Ne tem mestu jo pustimo še 30 sekund in nato v roku 15 sekund odstranimo. Izmerimo površino odtisa.
Brinellova lestvica za trdoto lesa je določena s standardi ISO.

Zunanji podi

leseni zunanji podi za terase, balkone, čolne…

Paneli so sestavljeni iz visoko kakovostne plastične mase in zelo obstojnega tropskega lesa ipe, ki ima življensko dobo več 15-30 let.

Podkonstrukcija je izdelana iz plastične mase, obstojne na visokih in nizkih temperaturah z minimalnim delovanjem.
Panelov ni potrebno posebej zaščititi pred snegom in mrazom in tudi voda ali vlaga ne škodujeta plastični podkonstrukciji.

Ipe je tropska vrsta lesa, ki izhaja iz južne Amerike. Zaradi svoje naravne gostote je les trden in ne deluje kod evropske vrste lesa, kadar so izpostavljene povečani vlagi, vodi in fizikalnim obremenitvam.

Ipe že naravno vsebuje lesno olje, ki ga v rasti proizvaja sam, za zaščito pred visoko vlažnostjo, gnitjem in zajedalci. Na lesu se ne razvijajo alge, gobe ali sluz, ki je spolzka in posledično lahko nevarna kadar smo bosi na mokri površini (bazeni, kopalnice, savne,…).

Leseni paneli so dodatno tovarniško oljeni in tako je les še dodatno zaščiten.
Kot vse ostale vrste lesa tudi ipe čez čas (1,2,3,.. sezone) izgubi svežino svoje barve, kadar je izpostavljen naravnim vremenskim vplivom (dež, sonce,…).

Zaradi spremembe svežine barve pa les ne izgubi svojih kvalitet trdnosti in delovanja.

Za montažo panelov, ne potrebujete dodatnih podkonstrukcij, vijakov, lepila, …
Ni dodatnih stroškov. Samo klik in je gotovo.

Proizvajalec daje 10 let garancije.

Če želimo lesu povrniti svežino in ga dodatno zaščititi, preprosto po potrebi nanesemo 1-2 sloja olja za zaščito lesa.

Vzdrževanje

Vzdrževanje naših parketov je enako kot pri vseh drugih vrstah klasičnega parketa. Tudi pri BOOGIE parketu je potrebno v prostorih ohranjati vlažnost zraka v vrednosti 50-60%.
Lakirane površine se po potrebi premažejo s sredstvi za osvežitev laka in tako barve vašega parketa. 

ID vpisa: 247506ae302a5fee
f

Za povpraševanje o tem vpisu izpolni obrazec spodaj in ga pošlji ponudniku.

Novice