Mobilna aplikacija

Dobrodošel, obiskovalec! [ Registriraj se | Prijavi seRSS     

Vpis ponudnika
 

 

Apartmaji Na vasi, Bohinj sobe in hiša Pri Štefanu

Opis

Apartmaji Na vasi se nahajajo v spodnji bohinjski dolini, v vasici Savica, tik ob reki Savi. Vas je odlično izhodišče za kolesarjenje (50 m od apartmajev je speljana nova kolesarska pot okrog Bohinja), ribolov, sprehode, jahanje, izlete v hribe, zato dobrodošli vsi, ki radi uživate v naravi, v bližini vode in hribov.

Počitniška hiša in sobe Pri Štefanu se nahajajo v vasi Stara Fužina, ki leži v osrčju Bohinja, v Triglavskem narodnem parku, le nekaj minut hoje od Bohinjskega jezera, ob vznožju planin in mogočnih vršacev, s pogledom na Triglav. Vas je idealno izhodišče za številne prelepe izlete v gore, pohajkovanje po okoliških hribih in dolinah, kolesarjenje po poteh in kolovozih ali pa zgolj za sprehode okoli jezera.

Poleti se v jezeru in Savi lahko kopate, uživate v sončnih žarkih in svežem gorskem zraku, pozimi pa se rekreirate na tekaških progah ali pa na bližnjih smučiščih (Vogel, Senožeta v Bohinju, Soriška planina). Za piko na i pa se prileže vroča savna in kopanje v Vodnem parku Bohinj.

Sobe Pri Štefanu

Nudimo vam 8 sob, od tega 5 dvoposteljnih, 2 troposteljni in 1 štiriposteljno sobo. Sobe so prijetne in preprosto urejene, v vsaki sobi je umivalnik s tekočo toplo vodo.
Kopalnici, WC-ji, polno opremljena kuhinja in dnevna soba so v souporabi na voljo vsem našim gostom.

V hiši je gostom na voljo kmečka soba s krušno pečjo, namenjena druženju gostov in gledanju TV-ja.

Pred hišo je dovolj prostora za vaš avto, za hišo pa je prostoren vrt.

Ob daljšem bivanju pri nas vam omogočamo uporabo pralnega stroja, možna pa je tudi izposoja gorskih koles.

Z veseljem vam svetujemo pri izbiri primernih izletov (pohodnih ali kolesarskih) ter vas oskrbimo z vsemi potrebnimi informacijami o dogajanju v Bohinju.

Sobe Pri Štefanu so na lokaciji Stara Fužina 190, 4265 Bohinjsko jezero

Apartmaji Na vasi

Apartmaji Bohinj – Na vasi se nahajajo v vasi Savica, v prečudovitem okolju hribov, gozdov in v bližini reke Save. Vas je odlično izhodišče za pohodništvo, kolesarjenje in za sprehode ob reki in bližnji okolici. Šumenje reke in svež vetrič z gora, ujet v krošnje dreves, sta dobrodošla spremljevalca prelepi naravi, bližina reke pa ne pusti nikogar ravnodušnega, še posebej ne ribičev.

V naši apartmajski hiši vam nudimo štiri povsem nove sodobno opremljene apartmaje različnih velikosti (za 2 do 7 oseb), v prizidku domače hiše pa še apartma za 7 oseb. Vsi apartmaji so lepo in dobro opremljeni ter pripravljeni za vaše brezskrbne počitnice.

Apartmajska hiša Bohinj – Snežinka

Apartmajska hiša Bohinj – Snežinka se nahaja v vasi Stara Fužina, v središču Triglavskega narodnega parka. Vas je odlično izhodišče za raziskovanje Bohinja. Apartmajsko hišo sestavljata dve ločeni enoti (apartmaja). V hiši so 3 spalnice, 2 kopalnici in v vsaki enoti velik dnevni prostor s kaminsko pečjo za preživljanje romantičnih večerov. Hiša je ogrevana z električnimi radiatorji. Apartmajska hiša sprejme skupno do 13 oseb. SATV, WiFi, parking brezplačno.

Le 3 minute hoje stran je prenovljeno gostišče Mihovc, planšarski muzej, živilska trgovina, info točka, bankomat. 2 km stran v vasi Ribčev laz se nahaja pošta, turistični urad, gostišča, bari, prireditveni prostor “Pod skalco”. Do bohinjskega jezera je 15 minut hoje.

ID vpisa: 40509b673f6c6e1

  

1414 total views, 1 today

  

f

Za povpraševanje o tem vpisu izpolni obrazec spodaj in ga pošlji ponudniku.

Novice