Mobilna aplikacija

Dobrodošel, obiskovalec! [ Registriraj se | Prijavi seRSS     

Vpis ponudnika
 

 

A Sistemi d.o.o.

 • Naziv podjetja: A Sistemi d.o.o.
 • Ulica: Tomšičeva ulica 37
 • Naselje: Slovenj Gradec
 • Poštna št.: 2380
 • Regija: Podravska
 • Država: Slovenia
 • Mobilni telefon: 031 375 076
 • Spletni naslov: http://www.krovstvo-asistemi.si
 • E-naslov: info.asistemi@gmail.com
 • Objavljen: 16 decembra 2014 17:41
 • Poteče: Vpis je potekel.

Opis

Nudimo naslednje storitve:

KROVSTVO

Podjetje A-Sistem d.o.o. izvaja krovska dela v skladu z zahtevanimi navodili proizvajalca kritin. Dela so izvedena hitro in kvalitetno.
Krovstvo in kleparstvo zahtevata izredno dobro poznavanje materialov ter izkušnje pri izvedbi del, saj gre za storitve, ki morajo biti opravljene maksimalno kakovostno, natančno in zanesljivo.

Pooblaščeni smo za izvajanje krovskih del z naslednjimi kritinami:

Gerard,
Metrotile,
Evertile,
Rheinzink,
Decra,
Opečene kritine:

Tondach,
Creaton.
Betonska kritina:

Bramac
V sklopu naših storitev pa vam zagotavljamo kvalitetno montažo strešnih oken Fakro in Velux.

OSTREŠJA

Klasično ostrešje predstavlja sistem med seboj povezanih tramov, ostalih lesenih elementov, pritrdilnega in izolacijskega materiala.
Vgrajen les je lahko svež ali industrijsko sušen, s prerezanim ali izrezanim srcem. Pravilno grajena ostrešja nam omogočijo učinkovito izrabo podstrešnih prostorov. S tem pridobimo kvalitetne bivalne površine, ki zaradi specifičnosti prekosijo marsikatero stanovanje.

Les ima veliko prednosti, ki jih drugi materiali nimajo:

je lahko pridobljiv material, zato je cena ostrešij iz lesa znatno nižja od drugih materialov
je material, ki »diha« z objektom,
objekt zelo dobro ščiti
je okolju prijazen
S pomočjo sodobne računalniške tehnologije in strokovnega kadra lahko natančno izdelamo najzahtevnejše konstrukcije, ki so industrijsko predizdelane. S tem se izognemo zamudnemu krojenju in skobljanju na objektu. Montaža na objektu je bistveno krajša, obenem pa dosežemo boljšo kakovost spojev v primerjavi s klasično, ročno izdelanimi ostrešji.

Naša ponudba obsega:

Prodaja lesa za ostrešja
Izdelava načrta (računalniška priprava)
Postavitev vseh vrst ostrešji

MANSARDE

Potreba po stanovanjih se vedno povečuje, zato se je skrita rezerva bivalnih prostorov našla na podstrešju. Sodobna tehnologija gradnje ter velika izbira različnih termoizolacij, nam je omogočila uporabo podstrešja kot bivalni prostor.

Pri izdelavah mansardnih prostorov moramo upoštevati različne gradbene fizike, gradbene materiale ter natančno izvedeno delo. Mansardne prostore moramo dobro izolirati, kar se pokaže šele v vročih poletnih oz. mrzlih zimskih dnevih.
 Za izgradnjo mansarde uporabljamo predvsem mavčne plošče (priporočljivo je, da so te plošče ognjevarne, za podstrešne kopalnice pa vlagoodporne in ognjevarne).
Mavčne plošče v kombinaciji z izolacijo predstavljajo odlično zaščito pred mrazom pozimi in visoko temperaturo poleti. Mavčne plošče so odlična zaščita tudi v primeru požara – saj ne gorijo. Suhomontažni sistemi zagotavljajo tudi protihrupno zaščito, le izvedeni morajo biti skladno navodilom proizvajalcev. Priporočeno je upoštevati Požarno zaščito.
Montaža je enostavna in pomeni tudi izredno hitro gradnjo. To pa pomeni prihranek časa in denarja pri načrtovanju, gradnji in financiranju.

IZOLACIJE

Če nameravamo prostor pod streho izkoristiti za stanovanje, mora predvsem zagotavljati bivalno ugodje:
primerno temperaturo in relativno zračno vlago.
Ena najpomembnejših predpostavk za doseganje ugodne bivalne klime v prostoru je pravilna sestava strehe. Napačno zaporedje gradbenih plasti lahko povzroči poškodbe. Toplotna izolacija mora biti izbrana preudarno in vgrajena pravilno, saj na ta način lahko zmanjšamo energetske izgube celo do 40%.
Dobri in pravilno vgrajeni izolacijski materiali pozimi preprečujejo izgubo toplote, poleti zmanjšujejo pregrevanje prostorov, hkrati pa prostor tudi zvočno izolirajo.
Za dobro toplotno izolirano streho se priporoča debelina toplotne izolacije 20 cm ali več. Vrste toplotnih izolacij:
ekspandirani polisturen, ekstrudirani polistiren, 
kamena volna, steklena volna, celulozni kosmiči, lesna vlakna, pluta, kokosova vlakna, bombaž, konoplja, lan, ovčja volna

Mi se zavedamo!
Zavedajte se tudi vi, da je za vas in za vaš denar, najpomembnejša kvaliteta materialov in kvalitetno izpeljana storitev. To vam ponujamo pri nas in tako lahko z zagotovstjo vam trdimo, da sta to še samo dva pomembna razloga, da bo vaša odločitev pri izbiri nas, še toliko hitrejša.

ID vpisa: 73350c075b1850a5
f

Za povpraševanje o tem vpisu izpolni obrazec spodaj in ga pošlji ponudniku.

Novice